OM OS

dermaOXY er et brand fra MedicTinedic ApS og er dansk udviklede og producerede hudplejeprodukter, der giver huden dens sundhed tilbage og modvirker rynker og tør hud med naturlige virkemidler.

dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud- og hovedbund fugt med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Produktudviklingen er påbegyndt i 2007, og blev præsenteret på det danske marked i 2009. I dag anvendes dermaOXY behandlingen og vores cremeprodukter i 23 lande.

VI har stor respekt for hudens egen struktur, og vil med vores produkt vise at anti-ageing kan gøres uden kosmetiske indgreb. Derfor anvender vi Oxygen – ren ilt – i vores behandling, hvorved vi udskyder hudens ældnings proces, stimulerer hudens elastin og collagen produktion..

dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, og du ser en forskel allerede efter 1. behandling. Forkæl din hud og mærk selv forskellen ved behandlingen på en af de mange klinikker, der anvender dermaOXY.