Produkt pakker

Hudpleje på din huds egne præmisser

Din hud er på arbejde hver dag. Den beskytter dig mod vind og vejr og passer på din krop.
Den udvider sig og trækker sig sammen igen, men med tiden mister den noget af sin elasticitet. Vi er specialister i at udvikle produkter, der arbejder sammen med din huds cyklus og booster hudens egne processer. Vi arbejder med rene ingredienser og ved, hvordan vi bedst muligt får deres gode egenskaber til at arbejde til din fordel. Det er derfor, vi har udviklet DermaOXY.
DermaOXY er produkter til dig, der vil give din hud et boost uden indgreb. Det er til dig, der ønsker kompromisløs kvalitet og luksus i hverdagen med simple og effektive rutiner, lækre produkter og virkningsfulde ingredienser. Uanset om din hud er ung eller moden, er DermaOXY vejen til en velplejet, sund og modstandsdygtig hud – på hudens egne præmisser.

En dansk udviklet anti-age behandling

DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejdesammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valget af ingredienser.
I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur. Vi udvælger og sammensætter råmaterialer, der har en dokumenteret anti-ageing effekt, med fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig får du en synligt sundere hud. Oxygen behandlingen er en effektiv og sikker behandling, helt uden injektioner. Behandlingen udføres med brug af medicinsk godkendt udstyr.
Hvordan fungerer en oxygenbehandling? Ved en oxygenbehandling tages der brug af ilt under tryk til at føre nærende og effektive ingredienser ned i de dybere hudlag for at modvirke aldringstegn. Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredi- enser efterfølgende endnu dybere ned i huden.